Με τα ηλεκτρονικά βιβλία αναφοράς από την Gale και τους συνεργαζόμενους εκδότες της, οι ερευνητές μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες eBooks οποιουδήποτε, σχεδόν, θέματος. Αυτά τα αξιόπιστα και έγκυρα έργα αναφοράς είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω της υπερσύγχρονης -Gale Virtual Reference Library- πλατφόρμας, παρέχοντας έναν απαράμιλλο συνδυασμό λειτουργικότητας και δυνατοτήτων.

Η Gale ενώνει τα περιεχόμενα αναφοράς των περισσότερων από τους 100 εκδοτικούς εταίρους της με μονογραφίες και το περιεχόμενο πολυμέσων, όπως βίντεο, καθιστώντας την GVRL τη μόνη πλατφόρμα βιβλιοθήκης που έχει υλοποιήσει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει ένα νέο αποκλειστικό εκδοτικό πρόγραμμα μονογραφίας που θα συνδυάζει τα καλύτερα έργα από τους εταίρους της, καλύπτοντας τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και τους κλάδους των κοινωνικών επιστημών, μαζί με το βασικό δυνατό περιεχόμενο της Gale σε αυτούς τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 350.000 ιστορικών μονογραφιών. Η GVRL παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στις βιβλιοθήκες να φιλοξενήσουν τις συλλογές αναφοράς και τις μονογραφίες τους στο ίδιο μέρος, πράγμα που σημαίνει ότι οι φοιτητές και οι ερευνητές μπορούν να βλέπουν το γενικό πλαίσιο ενός θέματος ενώ ταυτόχρονα να εισέρχονται σε πιο βαθιά, λεπτομερή έρευνα των θεμάτων.

Η GVRL είναι η μόνη πλατφόρμα e-book που προσφέρει την τεχνολογία InterLink, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται απευθείας από τα InfoTrac περιοδικά τους σε συναφή άρθρα μέσα στην GVRL. Επίσης, προσφέρει την HTML έκδοση των e-book τίτλων των μονογραφιών μαζί με το PDF. Το γεγονός αυτό, καθιστά δυνατά χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία ReadSpeaker (λειτουργία text-to-speech), μετάφραση του άρθρου, καθώς και εύκολη ενσωμάτωσή τους στα LibGuides και στο πρόγραμμα σπουδών. Η GVRL επιτρέπει επίσης την ταυτόχρονη πρόσβαση σε απεριόριστους χρήστες και downloads, την online περιήγηση βιβλίων και τη δυνατότητα να κατέβουν τα άρθρα σε μορφή PDF στα e-readers ή  στα MP3 players για offline πρόσβαση.

eBooks: Αναφορές που γίνονται εύκολα

Οι αναφορές σε μορφή e-Book παρέχουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων. Εξοικονομείτε χώρο και μπορείτε να τα αναζητήσετε μεμονωμένα ή ως μια πλήρη συλλογή. Η ηλεκτρονική πρόσβαση κάνει τους πιο δημοφιλείς τίτλους διαθέσιμους σε πολλαπλούς αναγνώστες και οι χρήστες της βιβλιοθήκης σας μπορούν να συνδεθούν στο περιεχόμενο των αναφορών μέσω του OPAC σας ή απευθείας από τον πίνακα περιεχομένων ή των σελίδων ευρετηρίου.

Δώστε δύναμη στους χρήστες σας με ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα των eBooks:

·       Δώστε δύναμη στους χρήστες σας με ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα των eBooks:

·       Χιλιάδες eBooks πλήρους κειμένου από την Gale και συνεργαζόμενους εκδότες της

·       Αυθεντικές και ενημερωμένες αναφορές σε ηλεκτρονική μορφή

·       Πρόσβαση 24 ώρες στο 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα σε κάθε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο

·       Τέλος στις κατεστραμμένες σελίδες και χαμένα τεύχη

·       Τεχνολογία ReadSpeaker που επιτρέπει στο γραπτό κείμενο να διαβαστεί μεγαλοφώνως στους χρήστες και να κατέβει σε μορφή MP3

·       Πολλαπλή δυνατότητα αναζήτησης μεταξύ επιλεγμένων βάσεων δεδομένων και με το Gale Resource Centers

·       Δεν είναι απαραίτητη καμία ειδική συσκευή ανάγνωσης ή hardware

·       Απεριόριστη ταυτόχρονη χρήση

·       Δυνατότητα εκτύπωσης, αποστολής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αποθήκευσης άρθρων στον υπολογιστή σας

·       Κατά παραγγελία μετάφραση περιεχομένου σε 11 γλώσσες

 

  H  Gale Virtual Reference προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό περιεχομένου και χρηστικότητας.  

    Search for eBooks

 

Συνεργάτες

    

  

 


      

     

Biblionet

eBooks

 

Open Journal Systems

     

RIFIS Project

Go to top