Τον Ιούλιο του 2001, δύο από τους  πιο διακεκριμένους εκδοτικούς οίκους τεχνολογίας στον κόσμο, ο O'Reilly Media, Inc. και ο Pearson Education,  ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την Safari Books Online. Η ιδέα ήταν απλή: Συγκεντρώνεις τα καλύτερα βιβλία τεχνολογίας από τους κορυφαίους συγγραφείς και εκδότες  σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, στην οποία οι επαγγελματίες της τεχνολογίας, των υπολογιστών, της δημιουργικότητας και της διοίκησης θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητούν αξιόπιστες και τελικές απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό

Η υπηρεσία Safari Tech Books Online υπερέβη αμέσως όλες τις προσδοκίες στην πώληση αδειών site, πουλώντας στις 50 μεγαλύτερες εταιρίες βάσει του περιοδικού Fortune, στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο, σε μεγάλα πανεπιστήμια καθώς και σε κορυφαίους οργανισμούς εκπαίδευσης παγκοσμίως. Αντιμέτωπη με την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για περισσότερο περιεχόμενο που να καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα σχετικού αντικειμένου, η Safari Books Online αξιοποιεί τις τεράστιες δεξαμενές πληροφορίας των συνεργατών της και άλλων πολλών αξιόλογων εκδοτών, προκειμένου να επεκτείνει την γραμμή παραγωγής της.

Οι πελάτες της Safari Books Online έχουν όρεξη να μάθουν και στην Safari Books Online έχουν άμεση πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις των αναδυόμενων τεχνολογιών μέσα από τους ίδιους τους καινοτόμους εφευρέτες. Το 2006, η Safari Books Online ξεκίνησε τρία νέα εκδοτικά μέσα που σχεδιάστηκαν για να επιταχύνει την ροή της πληροφόρησης στους συνδρομητές της:  τα Rough Cuts, Short Cuts και Video.

Σήμερα η Safari Books Online προσφέρει το βάθος και το εύρος της τεχνολογίας, της δημιουργικότητας, των ψηφιακών μέσων, των επιχειρήσεων και της διαχείρισης περιεχομένου που καμία άλλη ψηφιακή βιβλιοθήκη δεν προσεγγίζει. Σχεδόν ένα εκατομμύριο επαγγελματίες στηρίζονται στη  Safari Books Online για την πρόσβασή τους στην έγκαιρη και ακριβή πληροφόρηση σε καίριες ερωτήσεις.  Χωρίς αμφιβολία, η Safari Books Online αλλάζει γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρικοί, ακαδημαϊκοί και εκπαιδευτικοί οργανισμοί  έχουν πρόσβαση και μοιράζονται την πληροφορία.

Ψηφιακά βιβλία

Η Safari Books Online έχει την πιο εκτεταμένη συλλογή σημαντικών βιβλίων για την τεχνολογία, την δημιουργικότητα, τις επιχειρήσεις και την διοίκηση από τους πιο αξιόπιστους συγγραφείς και εκδότες του κόσμου, όπως τους: O'Reilly Media, John Wiley & Sons, Addison-Wesley, Peachpit Τύπου, Adobe Press, Apress, Manning και πολλούς άλλους.

Όλο το περιεχόμενο είναι ελεγμένο, αξιόπιστο και περιλαμβάνει τους πιο πρόσφατους, σχετικούς και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις τίτλους που διατίθενται στην αγορά σήμερα.  Επιπροσθέτως, τα βασικά, αλλά δυσεύρετα βιβλία τεχνολογίας προηγούμενων εκδόσεων, μπορούν επίσης να βρεθούν στη βιβλιοθήκη της εταιρείας. Στην πραγματικότητα, το 85% των πιο περιζήτητων βιβλίων τεχνολογίας που πωλούνται στη λιανική αγορά, είναι διαθέσιμα στην Safari Books Online. Ωστόσο, η on-demand ψηφιακή βιβλιοθήκη της, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια συλλογή βιβλίων. Εκμεταλλευόμενη την δικτυακή αλλά και την τεχνολογία των κινητών, παρέχει το περιεχόμενο που χρειάζεστε, στη μορφή που θέλετε, από τους συγγραφείς και εκδότες που εκτιμάτε.

Safari Tech Books Online

Safari Business Books Online

 

Συνεργάτες

    

  

 


      

     

Biblionet

eBooks

 

Open Journal Systems

     

RIFIS Project

Go to top