Η Gale ®, μέρος της Cengage Learning, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην ηλεκτρονική έρευνα και τις εκπαιδευτικές εκδόσεις για βιβλιοθήκες, σχολεία και επιχειρήσεις.  Ευρύτερα γνωστή για το ακριβές και έγκυρο περιεχόμενο αναφοράς της καθώς και την έξυπνη οργάνωση άρθρων περιοδικών  και εφημερίδων, η εταιρεία δημιουργεί και συντηρεί πάνω από 600 βάσεις δεδομένων που δημοσιεύονται online, σε έντυπη μορφή, σε eΒooks και σε μικροφόρμες (μικροφίλμ, μικροφωτοδελτία κτλ).

Η οικογένεια Gale εντύπων εκδόσεων περιλαμβάνει εμπορικά σήματα αναφοράς όπως Macmillan Reference USA™, Charles Scribner'Sons® και Primary Source Media™.

Η Gale εξυπηρετεί επίσης την αγορά της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με έντυπα των U·X·L®, Greenhaven Press®, Lucent Books®, KidHaven Pressand Sleeping Bear Press™.

Οι Thorndike Press®, Christian Large Print™, Wheeler Publishing™, Five Star™ και Large Print Press™ εξυπηρετούν τις μεγάλες συλλογές εντύπων των βιβλιοθηκών.

Η Gale περιλαμβάνει επίσης σημαντικά εμπορικά σήματα όπως τα  InfoTrac, Gale Virtual Referenc eLibrary — η eBook πλατφόρμα της εταιρίας-  και τις απαράμιλλες Gale Digital Collections όπως η Eighteenth Century Collections Online.

Εκτός του ότι εξυπηρετεί κοινότητες σχολείων και βιβλιοθηκών, η Gale αδειοδοτεί προς εκχώρηση το περιεχόμενό της, προκειμένου να ενσωματωθεί σε διαδικτυακές υπηρεσίες πληροφόρησης. Σχεδόν 100 οργανώσεις - συμπεριλαμβανομένων  των Looksmart, Borders, Dow Jones και της Thomson Financial - απολαμβάνουν σήμερα στρατηγικών συνεργασιών των επιχειρήσεων διανομής με την Gale.

Η Gale εδρεύει στο  Michigan των ΗΠΑ, με γραφεία και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ αλλά και την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή,  την Αφρική,  την Ασία,  την Αυστραλία,  τη Νέα Ζηλανδία και την Λατινική Αμερική.

Αντιπροσωπευτικά προϊόντα

·         Academic OneFile

·         Eighteenth Century Collections Online (ECCO)

·         The Making of the Modern World

·         The Making of Modern Law

·         Archives Unbound World War II, Occupation, and the Civil War in Greece, 1940-1949

·         Global Reference on the Environment,. Energy, and Natural Resources GREENR

·         Global Issues in Context

·         The Economist Historical Archive 1843-2007

·         The Times Digital Archives, 1785-1985

·         Times Literary Supplement (TLS) Centenary Archive

·          Politics in Occupied Western Europe, 1940-1945

·         Financial Times Historical Archive, 1888-2006
 

Περισσότερα προϊόντα από την Gale Cengage Learning

 

Συνεργάτες

    

  

 


      

     

Biblionet

eBooks

 

Open Journal Systems

     

RIFIS Project

Go to top