Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00

 oecd new

Νέα και Εξελίξεις

από την OECD Publications

Σελίδα Βοήθειας Βιβλιοθηκονόμων

Η OECD Publications δημιούργησε μια ειδική σελίδα υποστήριξης που περιγράφει λεπτομερώς τους πόρους που είναι διαθέσιμοι στους βιβλιοθηκονόμους. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με λειτουργίες διαχειριστή, εργαλεία ανακάλυψης περιεχομένου και καταλογογράφησης και θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την επένδυση που έχει κάνει η βιβλιοθήκη σας με την εγγραφή σας στο iLibrary του ΟΟΣΑ. Περισσότερα θα προστεθούν σύντομα και η σελίδα θα συνεχίσει να εξελίσσεται - τα σχόλιά σας μέσω του ιστότοπου εκτιμώνται πολύ σε αυτήν τη συνεχιζόμενη διαδικασία.

Μάθετε περισσότερα εδώ

OECD Podcasts

oacd podcasts1Πώς η OECD Publications βοηθάει στη διαμόρφωση καλύτερων πολιτικών για καλύτερες ζωές; Σε μόλις 15 λεπτά, σας προσφέρει διορατικές συνεντεύξεις με ειδικούς του ΟΟΣΑ κα προσκεκλημένους για τέτοιες πιεστικές προκλήσεις όπως η ανισότητα και η ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η κοινωνική αλλαγή, το περιβάλλον, η διεθνής συνεργασία και πολλά άλλα.

 

Περιηγηθείτε στα διαθέσιμα Podcasts της OECD εδώ

 

OECD Εκπαίδευση και Δεξιότητες Σήμερα

Εάν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στην εκπαίδευση σήμερα – και πώς μπορεί να είναι η εκπαίδευση αύριο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τα διαδικτυακά σεμινάρια για την εκπαίδευση που φιλοξενεί ο ΟΟΣΑ.

Ο ΟΟΣΑ μοιράζεται μαζί σας τα δεδομένα που συλλέγει και χρησιμοποιεί το δίκτυο ερευνητών και ειδικών στον τομέα της εκπαίδευσης για να σας δώσουν λεπτομερείς παρουσιάσεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την απόδοση και την ευημερία των μαθητών, την εργασιακή ικανοποίηση και τον επαγγελματισμό των δασκάλων και την εκπαίδευση στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.

Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε στις συζητήσεις και να κάνετε ερωτήσεις στους ειδικούς.

.Παρακολουθείστε παλαιότερα μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια και εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε ζωντανά τα μελλοντικά

Δείτε τα διαθέσιμα Σεμινάρια εδώ

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας