Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00

Pricing

Η πιο σημαντική νέα έκδοση που αναμένεται τον Φεβρουάριο θα είναι η 9η έκδοση του Moore's Clinically Oriented Anatomy. Αυτός ο τίτλος περιλαμβάνεται στις συλλογές της LWW Health Library, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Anatomical Sciences and Premium Basic Sciences.  Αργότερα μέσα στο έτος θα κυκλοφορήσουν επίσης νέες εκδόσεις των «Rhoades Physiology», «Marks Biochemistry» και «Pharmacology» από τη σειρά Lippincott Illustrated Reviews.

Οι τρέχοντες συνδρομητές σε συλλογές με αυτούς τους τίτλους θα έχουν αυτόματα πρόσβαση στις νέες εκδόσεις. Η παλαιότερη έκδοση θα παραμείνει στη συλλογή δίνοντας χρόνο στο ακαδημαϊκό προσωπικό για μετάβαση στις νεότερες εκδόσεις. Άλλες νέες εκδόσεις που εμφανίζονται σε διαφορετικές συλλογές περιλαμβάνουν:

Motor Control - Translating Research into Clinical Practice (6η έκδοση) – Αυτός είναι ένας βασικός τίτλος στη συλλογή Physical Therapy όπως είναι και ο Management of Common Orthopedic Disorders (5η Έκδοση). Περισσότερες νέες εκδόσεις σε αυτή την ευρέως αποδεκτή συλλογή, θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του 2022.  

Τέλος, σημειώνεται η νέα έκδοση του Conditions in Occupational Therapy (6th Edition) που περιλαμβάνεται στη δημοφιλή συλλογή Occupational Therapy.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα υπάρξουν και άλλες νέες εκδόσεις, τόσο το πρώτο εξάμηνο του 2022 όσο και αργότερα. Οι προαναφερθείσες είναι απλώς επιλογές τίτλων που απολαμβάνουν ευρείας υιοθέτησης από τα ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου. Όλες οι συνδρομές της LWW Health Library διατίθενται με άδεια για απεριόριστους ταυτόχρονους χρήστες και υποστηρίζουν μεθόδους ελέγχου ταυτότητας IP, Athens και Shibboleth. Για μια επισκόπηση της LWW Health Library κάντε κλικ ΕΔΩ.  Για λίστες με τα περιεχόμενα κάθε συλλογής, ελέγξετε τους συνδέσμους ΕΔΩ

Επικοινωνήστε μαζί μας