Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00

library PROQUEST

Η ProQuest δίνει τη δυνατότητα σε βιβλιοθήκες σαν τη δική σας να υποστηρίζουν τους ερευνητές τους που αντιμετωπίζουν παγκόσμιες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι μολυσματικές ασθένειες. Όταν παρέχετε τα κρίσιμα εργαλεία και τους πόρους για την απλοποίηση των ροών εργασίας, την προώθηση της συνεργασίας και τη διάδοση των αποτελεσμάτων, οι ερευνητές μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: την έρευνά τους.

Όταν πρόκειται για τεράστια σύνολα δεδομένων, εργαλεία συνεργασίας και τεχνολογία με επίκεντρο τον ερευνητή, η ProQuest μπορεί να βοηθήσει. Με πρόσβαση σε συλλογές όπως η ProQuest Dissertations & Theses Global, οι ερευνητές αποτελούν μέρος μιας παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας όπου:

  • Συνδέονται και συνεργάζονται με ομοτίμους
  • Βασίζονται σε γνώσεις και ανακαλύψεις του παρελθόντος
  • Συμβάλλουν στη μελλοντική καινοτομία

Διαθέσιμη μέσω ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών, η ProQuest Dissertations & Theses Global είναι η πιο ολοκληρωμένη, επιμελημένη συλλογή πολυεπιστημονικών διατριβών στον κόσμο. Περιλαμβάνει πάνω από 5 εκατομμύρια αναφορές και σχεδόν 3 εκατομμύρια έργα πλήρους κειμένου από χιλιάδες πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Προκειμένου να βοηθηθούν οι ερευνητές στο να γίνουν πιο αποτελεσματικοί, νέα εργαλεία κυκλοφορούν τον Μάρτιο. Το «Citation Connections» θα συνδέεται απευθείας από τον τίτλο της διατριβής στη «Θεμελιώδη Έρευνά» της, συμπεριλαμβανομένων άρθρων περιοδικών, εφημερίδων, βιβλίων και παρόμοιων διατριβών “Similar Dissertations” με βάση οποιαδήποτε αναζήτηση θέματος.

Για περισσόερες πληροφορίες επικονωνήστε μαζί μας: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

pro quest

Επικοινωνήστε μαζί μας