Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00

libkey

Η INTEROPTICS συμμετέχει ως χορηγός στο Fiesole Retreat που θα διεξαχθεί το διάστημα 5-7 Απριλίου στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος-ΚΠΙΣΝ.

Το Fiesole Retreat είναι ένα forum διερεύνησης των ψηφιακών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι βιβλιοθήκες, τα ερευνητικά ιδρύματα, οι εκδοτικοί οίκοι και άλλοι εταίροι στα πεδία της έρευνας, της εκπαίδευσης, του επιστημονικού λόγου, των πνευματικών δικαιωμάτων, της πολιτιστικής κληρονομιάς, των ανθρωπιστικών επιστημών, κλπ.

Το συνέδριο αυτό, το οποίο κάθε δεύτερη χρονιά λαμβάνει χώρα σε άλλη πόλη από το Fiesole της Τοσκάνης, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 5-7 Απριλίου 2022.

Η προσυνεδριακή ημέρα, Τρίτη 5 Απριλίου, θα αφιερωθεί σε μια 'μαραθώνια' συνεδρία τεσσάρων ωρών για τις εξελίξεις στην Ελλάδα σε δύο κύριες ενότητες, η πρώτη για τις ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες και η δεύτερη για την επιστημονική επικοινώνηση. Το πρόγραμμα και η φόρμα εγγραφής μπορούν να βρεθούν στη διεύθυνση:

https://www.casalini.it/retreat/retreat_2022.asp

Επικοινωνήστε μαζί μας