Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00

libkey

 

Παρούσα θα είναι η INTEROPTICS στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών που διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) σε συνεργασία με τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Κρήτης από τις 22-24 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Βικελαίας Βιβλιοθήκης.

O Γιώργος Αναστασάκης από την INTEROPTICS AEE και ο Νίκος Παπάζης από την ομάδα του ReasonableGraph, θα έχουν τη χαρά να συζητήσουν μαζί σας για ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της βιβλιοθήκης σας.

Το συνέδριο με θέμα «Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες μετασχηματίζονται: Προοπτικές και προκλήσεις» θα είναι υβριδικό, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά.

Ανάμεσα στις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, την Παρασκευή 23/9/2022 δύο από τις εισηγήσεις αφορούν στο Ψηφιακό Αποθετήριο Ιστορίας Σαρωνικού, το οποίο αναπτύσσουμε με την ομάδα του ReasonableGraph.

10:15 - 11:30 Θεματική ενότητα: Αρχεία και η Προστιθέμενη Αξία τους Συντονίστρια: Ηρώ Τζορμπατζάκη

Παπαδάκη Ευαγγελία, Ελένη Ράπτη, Παντελής Μπράττης Διαχείριση Αρχειακού Υλικού σε Δημοτική βιβλιοθήκη. Η Περίπτωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων και το "Αρχείο Χρίστου Ν. Πέτρου – Μεσογείτη”

15:00 - 16:00 Θεματική Ενότητα: Εργαλεία Συντήρησης και Ανάδειξης Πηγών Συντονίστρια: Ειρήνη Δραγασάκη

Λυδία Αλαγιάννη, Ελένη Ράπτη Λειτουργία και Αξιοποίηση Ψηφιακού Αποθετηρίου Ιστορίας του Δήμου Σαρωνικού. Τα Οφέλη από τη Νέα Υποδομή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων

Επικοινωνήστε μαζί μας