Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00

libkey

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η INTEROPTICS ανέλαβε την αντιπροσώπευση του Writefull σε Ελλάδα και Κύπρο. Τo Writefull είναι ένα λογισμικό που χρησιμοποιεί Μεγάλα δεδομένα (Big Data) και Τεχνητή Νοημοσύνη για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών. Παρέχει αυτοματοποιημένη αναθεώρηση των κειμένων, μαζί με μια βάση δεδομένων δημοσιευμένων επιστημονικών εργασιών προκειμένου να ανακαλύψετε πραγματικά παραδείγματα και ενδεδειγμένους τρόπους χρήσης της αγγλικής γλώσσας.

Χρησιμοποιούμενο από σπουδαστές, ερευνητές, ιδρύματα και εκδότες σε όλο τον κόσμο, το Writefull είναι η νέα γενιά εργαλείων επιμέλειας ακαδημαϊκής συγγραφής.

Παρακολουθήστε τo webinar για το Writefull που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 στις 12.00 μ.μ. πατώντας το παρακάτω link.

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ksANRSN5SjWXe-RlBDsntg?timezone_id=Europe%2FBerlin

Το webinar θα σας εισάγει στο Writefull και τα προϊόντα του Writefull for Word, Writefull for Overleaf, Writefull Revise και Writefull Cite. Περιλαμβάνει επίσης demos και Q&A session

Επικοινωνήστε μαζί μας