Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00
 • Image Alt
  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  Αποκτήστε τώρα τα εργαλεία που χρειάζεται η βιβλιοθήκη σας

  Μέσω προηγμένων τεχνολογικών λύσεων, η INTEROPTICS δίνει τη δυνατότητα στις βιβλιοθήκες να καλύψουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

 • Image Alt
  Αποθετήρια - Ψηφιακές συλλογές

  Δημιουργήστε τις δικές σας ψηφιακές συλλογές

  Image ALT

  Συνδρομητικά
  Προϊόντα

  Ηλεκτρονικές
  Βάσεις Δεδομένων

  Οι επιστημονικές βάσεις δεδομένων είναι οργανωμένες ψηφιακές συλλογές δημοσιευμένων  επιστημονικών, ακαδημαϊκών ή επαγγελματικού επιπέδου βιβλιογραφιών, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων περιοδικών και εφημερίδων, πρακτικά συνεδρίων και εκθέσεων, κυβερνητικών και νομικών δημοσιεύσεων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, βιβλίων, στατιστικών, κ.λπ.  Επίσης, μπορεί να ενσωματώνουν και εργαλεία αλλά και οπτικοακουστικό υλικό.

  Ηλεκτρονικά
  Επιστημονικά Περιοδικά

  H INTEROPTICS εξυπηρετεί τους πελάτες της κυρίως ακαδημαϊκά ιδρύματα, μεγάλες εταιρίες, αλλά και κρατικούς φορείς, αναλαμβάνοντας ολόκληρο τον κύκλο διάρκειας της συνδρομής σε επιστημονικά περιοδικά, από την λήψη παραγγελιών  την επεξεργασία μέχρι τη χρέωση.

  Έντυπα
  Επιστημονικά Περιοδικά

  Χάρη στις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με χιλιάδες εκδότες σε όλο τον κόσμο, η INTEROPTICS αναλαμβάνει να παραγγείλει για λογαριασμό σας όλα όσα θέλετε και χρειάζεστε από έγκριτα διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά, εφημερίδες, ηλεκτρονικές πηγές και αναλαμβάνει να διαχειριστεί τον πλήρη κύκλο διάρκειας των συνδρομών.

  Ηλεκτρονικά
  Επιστημονικά Βιβλία

  Η INTEROPTICS δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ξενόγλωσσων ηλεκτρονικών επιστημονικών βιβλίων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και κέντρων πληροφόρησης.

  Έντυπα Επιστημονικά & Ακαδημαϊκά Βιβλία

  Η INTEROPTICS δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ξενόγλωσσων και ελληνικών έντυπων επιστημονικών βιβλίων και βιβλίων διδασκαλίας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και κέντρων πληροφόρησης.

  Image ALT

  Εργαλεία
  και Συστήματα

  Ανίχνευση
  Λογοκλοπής

  TURNITIN: Το Turnitin χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 15.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, 1.6 εκατομμύρια καθηγητές και 26 εκατομμύρια φοιτητές παγκοσμίως. Η τεράστια βάση δεδομένων του Turnitin, με το περιεχόμενο της οποίας συγκρίνεται η εργασία του φοιτητή περιλαμβάνει: 70+ δισεκατομμύρια ιστοσελίδες, 1+ δισεκατομμύριο εργασίες φοιτητών, 150+ εκατομμύρια άρθρα από ακαδημαϊκά βιβλία και εκδόσεις σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους παγκοσμίως εκδοτικούς οίκους. Όμως το Turnitin είναι κάτι παραπάνω από το κορυφαίο παγκοσμίως λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής. Έτσι εκτός από την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για ακαδημαϊκή ακεραιότητα, η βελτίωση της ικανότητας συγγραφής μιας εργασίας οποιουδήποτε επιπέδου εκ μέρους των φοιτητών καθίσταται επιτακτική. Προκειμένου να καλύψει την ανάγκη αυτή το Turnitin δίνει τη δυνατότητα στον καθηγητή να σχολιάζει και να βαθμολογεί online τις εργασίες των φοιτητών του, χρησιμοποιώντας μια σειρά από έξυπνα εργαλεία. Διασυνδέεται επίσης με μια σειρά από Learning Management Systems όπως Moodle, Blackboard, Open Eclass, κ.ά.

  Ενοποιημένη Αναζήτηση Περιεχομένου

  Η INTEROPTICS προσφέρει λύσεις ενοποιημένων αναζητήσεων, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα, μέσω ενός και μόνου μηχανισμού αναζήτησης, να ερευνούν στις ηλεκτρονικές πηγές που διαθέτει η βιβλιοθήκη κάθε ιδρύματος.

  Υπηρεσίες Απομακρυσμένης Πρόσβασης σε Πηγές

  Η απομακρυσμένη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές από τους  χρήστες γίνεται πλέον απλά και με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το πού και πότε αναζητούν

  Πλατφόρμα Περιήγησης Ηλεκτρονικών Περιοδικών

  Το Browzine/Libkey είναι μια πλατφόρμα περιήγησης επιστημονικών περιοδικών που χρησιμοποιείται από τους φοιτητές και τους ερευνητές, ως ένα σύγχρονο εργαλείο ανακάλυψης των ηλεκτρονικών πηγών μιας ακαδημαϊκής βιβλιοθήκης.

  Gradescope-Βαθμολόγηση & Feedback Εργασιών


  grade

  GRADESCOPE: Το Gradescope σας βοηθά να διαχειρίζεστε και να βαθμολογείτε απρόσκοπτα όλες τις εργασίες, είτε γίνονται διαδικτυακά είτε στην τάξη. Εξοικονομήστε χρόνο βαθμολόγησης και αποκτήστε μια σαφή εικόνα για το πώς τα πηγαίνουν οι μαθητές σας.

  Image ALT

  Υπηρεσίες
  και Τηλεκπαίδευση

  Ψηφιακά Αποθετήρια & Αρχειακές Συλλογές

  Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψηφιοποίησης και ανάδειξης πολιτιστικού και άλλου αρχειακού περιεχομένου μέσω της πλατφόρμας ψηφιακών αποθετηρίων ReasonableGraph. 

  https://reasonablegraph.org/

  Ολοκληρωμένα Συστήματα Βιβλιοθηκών-ILS Koha

  Αναλαμβάνουμε έργα μετάπτωσης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης και υποστήριξης Koha. H INTEROPTICS περιλαμβάνεται στον  κατάλογο της διεθνούς κοινότητας Koha με τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας, υποστήριξης και ανάπτυξης Koha.

  Δημιουργία Ηλεκτρονικών Επιστημονικών Περιοδικών

  Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά περιοδικά στηρίζονται σε ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης και δημοσίευσης του περιεχομένου τους. Ένα τέτοιο σύστημα είναι το OJS (Open Journal System), ανοικτού λογισμικού, που υποστηρίζει η INTEROPTICS.

  Δημιουργία
  Εφαρμογών Διαδικτύου

  H INTEROPTICS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας διαδικτυακών τόπων, ηλεκτρονικών καταστημάτων  και διαδικτυακών εφαρμογών που σχετίζονται με βάσεις δεδομένων, για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν και να βελτιστοποιήσουν την παρουσία τους στο Διαδίκτυο.

  Απομακρυσμένη Εκπαίδευση &
  Ηλεκτρονικές Εξετάσεις

  Η INTEROPTICS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεκπαίδευσης και λύσεις απομακρυσμένων εξετάσεων, καθώς είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του Open eclass, εφαρμογή που έχει αναπτύξει το Ελληνικό Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο GUnet.

  Beautiful Image
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

  Αποκτήστε εύκολα τις έντυπες και ηλεκτρονικές συνδρομές σας

  Η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει και θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της συνδρομής σας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ & ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΑ

  Οργανώστε και αναδείξτε τις συλλογές και τα σπάνια αρχεία σας

  H INTEROPTICS σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Altsol, παρέχει αξιόπιστα και ολοκληρωμένα συστήματα βιβλιοθηκών (ILS), καθώς και συστήματα διαχείρισης αρχείων και μουσειακών αποθετηρίων, βασισμένα σε ανοικτά πρότυπα και λογισμικά όπως το ILS KOHA, και οι πλατφόρμες ReasonableGraph, DCPACE και ATOM. 

  Kορυφαία προϊόντα

  Στην INTEROPTICS αναζητούμε διαρκώς νέα προϊόντα που θα βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών μας και θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην έρευνα ή την εργασία τους, επιτρέποντάς τους να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τους πόρους που διαθέτουν. Επιλέγουμε συνεργασίες με κορυφαίους εκδότες, καθώς και με εταιρείες που παράγουν εργαλεία, εφαρμογές και πλατφόρμες, που εγγυώνται ότι ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε έγκυρα και αξιόπιστα δεδομένα, με τρόπο καινοτόμο, εύχρηστο και αποδοτικό.

  Audit analytics

  audit
  Τα ποιοτικά δεδομένα μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτηθούν, απαιτώντας ατελείωτες ώρες…

  Browzine/Libkey

  browzine1
  Πλατφόρμα περιήγησης επιστημονικών περιοδικών, που χρησιμοποιείται από φοιτητές και…

  Clarivate InCites™

  in cities
  Clarivate InCites™ Benchmarking and Analytics Προσαρμοσμένο, εργαλείο αξιολόγησης έρευνας…

  Elsevier ClininalKey®

  clinical1
  Σουϊτα Προϊόντων Elsevier ClininalKey®ClinicalKey® Flex, ClinicalKey® for Student,…

  EZproxy

  ez proxy3
  Λογισμικό πρόσβασης και πιστοποίησης EZproxy βοηθά τους χρήστες σας να απλοποιήσουν την…

  Jove

  jqve
  Αποτελεί απαραίτητο πόρο για επιστήμονες στον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία.…

  Micromedex by Merative

  ibm micro
  Πληροφορίες φαρμάκων και ασθενειών Κλινική γνώση με τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης Το…

  OECDiLibrary

  oecd ilibrary
  Η iLibrary του ΟΟΣΑ είναι η κεντρική γνωσιακή βάση δεδομένων του ΟΟΣΑ. Ο ΟΟΣΑ δημοσιεύει…

  ProQuest One Academic

  pro one
  Για πρώτη φορά, η βιβλιοθήκη μπορεί να έχει πρόσβαση στη μεγαλύτερη συλλογή διατριβών,…

  ProQuest One Busness

  pro one
  Η ProQuest One Business είναι μια λύση σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τις μοναδικές…

  ProQuest One Literature

  pro one
  Αναγνωρισμένη ως η καλύτερη βάση δεδομένων για το 2020 από το Library Journal, το…

  ProQuest One Psychology

  pro one
  Η πιο ολοκληρωμένη και φιλική προς τον χρήστη πηγή για έρευνα, διδασκαλία και μελέτη στον…

  Reaxys

  reaxys
  Το Reaxys® από τον Elsevier βασίζεται σε πληροφορίες χημείας που έχουν επιμεληθεί ειδικοί…

  Statista

  statista
  Η Statista είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στατιστικών και δεδομένων αγοράς στον…

  Turnitin

  turnitin
  Το κορυφαίο παγκοσμίως λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής. Χρησιμοποιείται από: πάνω από…

  Writefull

  writefull
  Το Writefull επιλέγεται από ερευνητές και φοιτητές σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο…

  +

  Πελάτες

  +

  Παραγγελίες / έτος

  +

  Συνδρομές / έτος

  +

  Έργα / έτος

  Τελευταία νέα

  28/02/2024

  JSTOR Path to Open

  JSTOR Path to Open Υψηλής ποιότητας τίτλοι ηλεκτρονικών βιβλίων με υψηλό αντίκτυπο Το Path to Open είναι ένα νέο τριετές πιλοτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με σκοπό να αυξήσει την πρόσβαση σε διαφορετικές ιδέες και έρευνα. Προσφέρει βιώσιμες λύσεις ανοιχτής πρόσβασης, υποστηρίζει τη μη κερδοσκοπική κοινότητα των πανεπιστημιακών εκδόσεων και…
  18/02/2024
  15 BANNER

  Η INTEROPTICS συμμετέχει στην 15η HEALTH EXPO ATHENS

  Η INTEROPTICS συμμετέχει στην 15η HEALTH EXPO ATHENS, 24-25 Φεβρουαρίου 2024 στο ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Merative. Σας περιμένουμε μαζί με εκπρόσωπο της Merative το Σάββατο 24/2/2024 μεταξύ 09:00-17:00 και την Κυριακή 25/2/2024 11:00-16:00 στο περίπτερο νούμερο 52. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε…

  Η λειτουργία ανίχνευσης #AIWriting του Turnitin συμπεριλήφθηκε…

  02/02/2024
  libkey
  Η λειτουργία ανίχνευσης #AIWriting του Turnitin συμπεριλήφθηκε στους επικρατέστερους των βραβείων Bett στην κατηγορία #AI στην εκπαίδευση για την επίδειξη εξαιρετικής καινοτομίας τους τελευταίους 12 μήνες στην #Τεχνητήνοημοσύνη…

  Εγκατάσταση πύλης RFID στη βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ

  21/12/2023
  libkey
  Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της πύλης ασφαλείας RFID στη βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ. Στο πλαίσιο του έργου, επιλέχθηκαν προϊόντα του ολλανδικού οίκου DIALOC ID που χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική ποιότητα και στιβαρότητά τους. Η πρόεδρος της…

  Ολοκλήρωση έργου εγκατάστασης KOHA, αναδρομικής καταλογογράφησης…

  16/11/2023
  libkey
  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του έργου εγκατάστασης συστήματος ανοικτού κώδικα λογισμικού βιβλιοθηκών ILS KOHA και αναδρομικής καταλογογράφησης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μάνδρας-Ειδυλλίας του ΝΠΔΔ Δημοτικός…

  Παρουσίαση της πλατφόρμας ReasonableGraph στο πλαίσιο του έργου…

  13/11/2023
  libkey
  Ημερίδα Παρουσίασης του ερευνητικού έργου MELTOPENLAB στις 10-11-2023 Παρουσιάζεται σήμερα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού, στοχευμένη ημερίδα παρουσίασης του έργου MELTOPENLAB και των αποτελεσμάτων του.…

  Το LIBER και o OCLC εγκαινιάζουν ένα πολυετές πρόγραμμα…

  12/07/2023
  libkey
  Το LIBER και o OCLC εγκαινιάζουν ένα πολυετές πρόγραμμα δέσμευσης για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ικανοτήτων σε ερευνητικές βιβλιοθήκες με όραμα για το μέλλον Το LIBER και ο OCLC ανακοίνωσαν την έναρξη ενός πολυετούς προγράμματος…

  Ολοκλήρωση του νέου ιδρυματικού αποθετηρίου του ΕΑΠ από την…

  04/04/2023
  libkey
  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε το έργο αναβάθμισης του ιδρυματικού αποθετηρίου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου apothesis.eap.gr στην πλατφόρμα ReasonableGraph, προσφέροντας νέες και καινοτόμες…

  Εκδηλώσεις

  05/04/2024

  5ο Συνέδριο Μουσικών Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Κέντρων…

  5ο Συνέδριο Μουσικών Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Κέντρων Τεκμηρίωσης Tο 5ο Συνέδριο Μουσικών Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Κέντρων Τεκμηρίωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημιούπολης Άλσους Αιγάλεω του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) από το Ελληνικό Παράρτημα της IAML σε συνεργασία…
  24/11/2023
  libkey

  Συνέδριο Δήμου Σαρωνικού και Δημοτικής Βιβλιοθήκης…

  Συνέδριο Δήμου Σαρωνικού και Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο με τίτλο «Η επανάσταση στην Αττική. Η συμβολή των χωριών της Αττικής στην εθνεγερσία» διοργανώνεται από τον Δήμο Σαρωνικού και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων Δήμου Σαρωνικού την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο του…

  Συμμετοχή της INTEROPTICS στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο…

  20/11/2023
  libkey
  Συμμετοχή της INTEROPTICS στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών 27-29 Νοεμβρίου 2023 H INTEROPTICS στηρίζοντας διαχρονικά το χώρο των Βιβλιοθηκών, είναι χορηγός και εκθέτης στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών…

  Αρχεία στο διαδίκτυο: περιγραφή και προβολή αρχειακών…

  07/11/2023
  libkey
  Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Λεμεσού που θα πραγματοποιηθεί στις 17 - 19 Νοεμβρίου 2023, Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει workshop με τίτλο «Αρχεία στο διαδίκτυο: περιγραφή και προβολή…

  NEJM Evidence: Meet the editors and enhance your…

  07/07/2023
  libkey
  H Wolters Kluwer διοργανώνει webinar με τίτλο NEJM Evidence: Meet the editors and enhance your institution's resources Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, 7:00 μ.μ. Ανακαλύψτε το NEJM Evidence, τη νεότερη προσθήκη στη συλλογή του Ομίλου NEJM. Οι…

  Συμμετοχή της INTEROPTICS στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο…

  11/10/2022
  libkey
  Συμμετοχή της INTEROPTICS στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών 19-21 Οκτωβρίου 2022‍ H INTEROPTICS στηρίζοντας διαχρονικά το χώρο των Βιβλιοθηκών, είναι χορηγός και εκθέτης στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών…

  Οι πελάτες μας

  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt

   Επικοινωνήστε μαζί μας