Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00
 • Image Alt
  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  Αποκτήστε τώρα τα εργαλεία που χρειάζεται η βιβλιοθήκη σας

  Μέσω προηγμένων τεχνολογικών λύσεων, η INTEROPTICS δίνει τη δυνατότητα στις βιβλιοθήκες να καλύψουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

 • Image Alt
  Αποθετήρια - Ψηφιακές συλλογές

  Δημιουργήστε τις δικές σας ψηφιακές συλλογές

  Image ALT

  Συνδρομητικά
  Προϊόντα

  Ηλεκτρονικές
  Βάσεις Δεδομένων

  Οι επιστημονικές βάσεις δεδομένων είναι οργανωμένες ψηφιακές συλλογές δημοσιευμένων  επιστημονικών, ακαδημαϊκών ή επαγγελματικού επιπέδου βιβλιογραφιών, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων περιοδικών και εφημερίδων, πρακτικά συνεδρίων και εκθέσεων, κυβερνητικών και νομικών δημοσιεύσεων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, βιβλίων, στατιστικών, κ.λπ.  Επίσης, μπορεί να ενσωματώνουν και εργαλεία αλλά και οπτικοακουστικό υλικό.

  Ηλεκτρονικά
  Επιστημονικά Περιοδικά

  H INTEROPTICS εξυπηρετεί τους πελάτες της κυρίως ακαδημαϊκά ιδρύματα, μεγάλες εταιρίες, αλλά και κρατικούς φορείς, αναλαμβάνοντας ολόκληρο τον κύκλο διάρκειας της συνδρομής σε επιστημονικά περιοδικά, από την λήψη παραγγελιών  την επεξεργασία μέχρι τη χρέωση.

  Έντυπα
  Επιστημονικά Περιοδικά

  Χάρη στις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με χιλιάδες εκδότες σε όλο τον κόσμο, η INTEROPTICS αναλαμβάνει να παραγγείλει για λογαριασμό σας όλα όσα θέλετε και χρειάζεστε από έγκριτα διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά, εφημερίδες, ηλεκτρονικές πηγές και αναλαμβάνει να διαχειριστεί τον πλήρη κύκλο διάρκειας των συνδρομών.

  Ηλεκτρονικά
  Επιστημονικά Βιβλία

  Η INTEROPTICS δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ξενόγλωσσων ηλεκτρονικών επιστημονικών βιβλίων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και κέντρων πληροφόρησης.

  Έντυπα Επιστημονικά & Ακαδημαϊκά Βιβλία

  Η INTEROPTICS δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ξενόγλωσσων και ελληνικών έντυπων επιστημονικών βιβλίων και βιβλίων διδασκαλίας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και κέντρων πληροφόρησης.

  Image ALT

  Εργαλεία
  και Συστήματα

  Ανίχνευση
  Λογοκλοπής

  TURNITIN: Το Turnitin χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 15.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, 1.6 εκατομμύρια καθηγητές και 26 εκατομμύρια φοιτητές παγκοσμίως. Η τεράστια βάση δεδομένων του Turnitin, με το περιεχόμενο της οποίας συγκρίνεται η εργασία του φοιτητή περιλαμβάνει: 70+ δισεκατομμύρια ιστοσελίδες, 1+ δισεκατομμύριο εργασίες φοιτητών, 150+ εκατομμύρια άρθρα από ακαδημαϊκά βιβλία και εκδόσεις σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους παγκοσμίως εκδοτικούς οίκους. Όμως το Turnitin είναι κάτι παραπάνω από το κορυφαίο παγκοσμίως λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής. Έτσι εκτός από την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για ακαδημαϊκή ακεραιότητα, η βελτίωση της ικανότητας συγγραφής μιας εργασίας οποιουδήποτε επιπέδου εκ μέρους των φοιτητών καθίσταται επιτακτική. Προκειμένου να καλύψει την ανάγκη αυτή το Turnitin δίνει τη δυνατότητα στον καθηγητή να σχολιάζει και να βαθμολογεί online τις εργασίες των φοιτητών του, χρησιμοποιώντας μια σειρά από έξυπνα εργαλεία. Διασυνδέεται επίσης με μια σειρά από Learning Management Systems όπως Moodle, Blackboard, Open Eclass, κ.ά.

  Ενοποιημένη Αναζήτηση Περιεχομένου

  Η INTEROPTICS προσφέρει λύσεις ενοποιημένων αναζητήσεων, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα, μέσω ενός και μόνου μηχανισμού αναζήτησης, να ερευνούν στις ηλεκτρονικές πηγές που διαθέτει η βιβλιοθήκη κάθε ιδρύματος.

  Υπηρεσίες Απομακρυσμένης Πρόσβασης σε Πηγές

  Η απομακρυσμένη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές από τους  χρήστες γίνεται πλέον απλά και με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το πού και πότε αναζητούν

  Πλατφόρμα Περιήγησης Ηλεκτρονικών Περιοδικών

  Το Browzine/Libkey είναι μια πλατφόρμα περιήγησης επιστημονικών περιοδικών που χρησιμοποιείται από τους φοιτητές και τους ερευνητές, ως ένα σύγχρονο εργαλείο ανακάλυψης των ηλεκτρονικών πηγών μιας ακαδημαϊκής βιβλιοθήκης.

  Gradescope-Βαθμολόγηση & Feedback Εργασιών


  grade

  GRADESCOPE: Το Gradescope σας βοηθά να διαχειρίζεστε και να βαθμολογείτε απρόσκοπτα όλες τις εργασίες, είτε γίνονται διαδικτυακά είτε στην τάξη. Εξοικονομήστε χρόνο βαθμολόγησης και αποκτήστε μια σαφή εικόνα για το πώς τα πηγαίνουν οι μαθητές σας.

  Image ALT

  Υπηρεσίες
  και Τηλεκπαίδευση

  Ψηφιακά Αποθετήρια & Αρχειακές Συλλογές

  Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψηφιοποίησης και ανάδειξης πολιτιστικού και άλλου αρχειακού περιεχομένου μέσω της πλατφόρμας ψηφιακών αποθετηρίων ReasonableGraph. 

  https://reasonablegraph.org/

  Ολοκληρωμένα Συστήματα Βιβλιοθηκών-ILS Koha

  Αναλαμβάνουμε έργα μετάπτωσης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης και υποστήριξης Koha. H INTEROPTICS περιλαμβάνεται στον  κατάλογο της διεθνούς κοινότητας Koha με τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας, υποστήριξης και ανάπτυξης Koha.

  Δημιουργία Ηλεκτρονικών Επιστημονικών Περιοδικών

  Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά περιοδικά στηρίζονται σε ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης και δημοσίευσης του περιεχομένου τους. Ένα τέτοιο σύστημα είναι το OJS (Open Journal System), ανοικτού λογισμικού, που υποστηρίζει η INTEROPTICS.

  Δημιουργία
  Εφαρμογών Διαδικτύου

  H INTEROPTICS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας διαδικτυακών τόπων, ηλεκτρονικών καταστημάτων  και διαδικτυακών εφαρμογών που σχετίζονται με βάσεις δεδομένων, για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν και να βελτιστοποιήσουν την παρουσία τους στο Διαδίκτυο.

  Απομακρυσμένη Εκπαίδευση &
  Ηλεκτρονικές Εξετάσεις

  Η INTEROPTICS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεκπαίδευσης και λύσεις απομακρυσμένων εξετάσεων, καθώς είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του Open eclass, εφαρμογή που έχει αναπτύξει το Ελληνικό Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο GUnet.

  Beautiful Image
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

  Αποκτήστε εύκολα τις έντυπες και ηλεκτρονικές συνδρομές σας

  Η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει και θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της συνδρομής σας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ & ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΑ

  Οργανώστε και αναδείξτε τις συλλογές και τα σπάνια αρχεία σας

  H INTEROPTICS σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Altsol, παρέχει αξιόπιστα και ολοκληρωμένα συστήματα βιβλιοθηκών (ILS), καθώς και συστήματα διαχείρισης αρχείων και μουσειακών αποθετηρίων, βασισμένα σε ανοικτά πρότυπα και λογισμικά όπως το ILS KOHA, και οι πλατφόρμες ReasonableGraph, DCPACE και ATOM. 

  Kορυφαία προϊόντα

  Στην INTEROPTICS αναζητούμε διαρκώς νέα προϊόντα που θα βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών μας και θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην έρευνα ή την εργασία τους, επιτρέποντάς τους να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τους πόρους που διαθέτουν. Επιλέγουμε συνεργασίες με κορυφαίους εκδότες, καθώς και με εταιρείες που παράγουν εργαλεία, εφαρμογές και πλατφόρμες, που εγγυώνται ότι ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε έγκυρα και αξιόπιστα δεδομένα, με τρόπο καινοτόμο, εύχρηστο και αποδοτικό.

  Audit analytics

  audit
  Τα ποιοτικά δεδομένα μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτηθούν, απαιτώντας ατελείωτες ώρες…

  Browzine/Libkey

  browzine1
  Πλατφόρμα περιήγησης επιστημονικών περιοδικών, που χρησιμοποιείται από φοιτητές και…

  Clarivate InCites™

  in cities
  Clarivate InCites™ Benchmarking and Analytics Προσαρμοσμένο, εργαλείο αξιολόγησης έρευνας…

  Elsevier ClininalKey®

  clinical1
  Σουϊτα Προϊόντων Elsevier ClininalKey®ClinicalKey® Flex, ClinicalKey® for Student,…

  EZproxy

  ez proxy3
  Λογισμικό πρόσβασης και πιστοποίησης EZproxy βοηθά τους χρήστες σας να απλοποιήσουν την…

  IBM Micromedex with Watson

  ibm micro
  Mε μηχανισμό τεχνητής νοημοσύνης, η πλατφόρμα IBM Micromedex with Watson παρέχει κρίσιμες…

  Jqve

  jqve
  Αποτελεί απαραίτητο πόρο για επιστήμονες στον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία.…

  OECDiLibrary

  oecd ilibrary
  Η iLibrary του ΟΟΣΑ είναι η κεντρική γνωσιακή βάση δεδομένων του ΟΟΣΑ. Ο ΟΟΣΑ δημοσιεύει…

  ProQuest One Academic

  pro one
  Για πρώτη φορά, η βιβλιοθήκη μπορεί να έχει πρόσβαση στη μεγαλύτερη συλλογή διατριβών,…

  Reaxys

  reaxys
  Το Reaxys® από τον Elsevier βασίζεται σε πληροφορίες χημείας που έχουν επιμεληθεί ειδικοί…

  Statista

  statista
  Η Statista είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στατιστικών και δεδομένων αγοράς στον…

  Turnitin

  turnitin
  Το κορυφαίο παγκοσμίως λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής. Χρησιμοποιείται από: πάνω από…

  Writefull

  writefull
  Το Writefull επιλέγεται από ερευνητές και φοιτητές σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο…

  +

  Πελάτες

  +

  Παραγγελίες / έτος

  +

  Συνδρομές / έτος

  +

  Έργα / έτος

  Τελευταία νέα

  20/01/2023
  libkey

  Θα είναι το Turnitin η απάντηση στο ChatGPT για τα ακαδημαϊκά…

  Θα είναι το Turnitin η απάντηση στο ChatGPT για τα ακαδημαϊκά κείμενα; Αφότου έγινε διαθέσιμο το ChatGPT, έχουν εγερθεί πολλά ερωτήματα για την καθημερινότητά μας στο εξής. Η γραφή μέσω της τεχνητής νοημοσύνης αποτελεί μια ευκαιρία αλλά και μια πρόκληση για την εκπαίδευση και την έρευνα. Το Turnitin εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του…
  25/10/2022
  libkey

  «Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ…

  Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και της INTEROPTICS, η οποία αναλαμβάνει την υλοποίηση τμήματος του εμβληματικού έργου «Η Επανάσταση στην Αττική, η συμβολή των χωριών της Αττικής στην Εθνεγερσία» το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ειδικότερα, η σύμβαση που υπεγράφη, αφορά στο Υποέργο 1, «Καινοτόμες Πολιτιστικές…

  Εγγραφείτε στο Turnitin Summit EMEA 2022, που θα πραγματοποιηθεί…

  12/10/2022
  libkey
  Εγγραφείτε στο Turnitin Summit EMEA 2022, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 2-3 Νοεμβρίου 2022! Το EMEA Summit 2022 θα περιλαμβάνει: Σημαντικές ομιλίες από ειδικούς του κλάδου Πάνελ με κορυφαία ιδρύματα Πρακτικές συνεδρίες με στελέχη…

  Συμμετοχή της INTEROPTICS στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο…

  11/10/2022
  libkey
  Συμμετοχή της INTEROPTICS στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών 19-21 Οκτωβρίου 2022‍ H INTEROPTICS στηρίζοντας διαχρονικά το χώρο των Βιβλιοθηκών, είναι χορηγός και εκθέτης στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών…

  Την αντιπροσώπευση του Writefull ανέλαβε η INTEROPTICS

  06/10/2022
  libkey
  Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η INTEROPTICS ανέλαβε την αντιπροσώπευση του Writefull σε Ελλάδα και Κύπρο. Τo Writefull είναι ένα λογισμικό που χρησιμοποιεί Μεγάλα δεδομένα (Big Data) και Τεχνητή Νοημοσύνη για να ενισχύσει την…

  Αλλαγές στην OECD iLibrary το 2023

  14/09/2022
  libkey
  Με ανακοίνωσή του ο ΟΟΣΑ/OECD ενημερώνει για τις παρακάτω αλλαγές στα προϊόντα μέσω της δημοφιλούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας του iLibrary: H ονομασία της συλλογής OECD Books, Papers and Statistics που περιλαμβάνει το σύνολο του περιεχομένου…

  Αναδρομική καταλογογράφηση στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική…

  04/07/2022
  libkey
  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του έργου της αναδρομικής καταλογογράφησης 4.500 τόμων της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Χίου “Κοραής”. Το έργο αφορούσε σπάνιο και πολύτιμο υλικό που διαθέτει η…

  Δημιουργία ψηφιακού αποθετηρίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη…

  19/05/2022
  libkey
  Η INTEROPTICS σε συνεργασία με την ομάδα του ReasonableGraph με χαρά ολοκλήρωσε το έργο της δημιουργίας ψηφιακού αποθετηρίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας. "Το αποθετήριο περιλαμβάνει 8.757 τεύχη από 49 τίτλους τοπικών κυρίως…

  Εκδηλώσεις

  19/09/2022
  libkey

  Η INTEROPTICS στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών…

  Παρούσα θα είναι η INTEROPTICS στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών που διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) σε συνεργασία με τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Κρήτης από τις 22-24 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Βικελαίας Βιβλιοθήκης. O Γιώργος Αναστασάκης από την…
  13/09/2022
  libkey

  Η INTEROPTICS ανέλαβε την υποστήριξη του συνεδρίου…

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 13ο ακτινοδιαγνωστικό συνέδριο IDKD Greece 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Hotel Divani Apollon. Την υποστήριξη του συνεδρίου τόσο στα πληροφοριακά όσο και στα οπτικοακουστικά συστήματα ανέλαβε για μια ακόμη η INTEROPTICS λαμβάνοντας τα εύσημα από τους διοργανωτές για το υψηλό επίπεδο…

  Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ψηφιακού Αποθετηρίου…

  04/04/2022
  libkey
  Το Ψηφιακό Αποθετήριο Ιστορίας Δήμου Σαρωνικού παρουσιάσθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου, στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου σε μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους πολίτες, επιστήμονες, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου και της…

  Συνέδριο Fiesole Retreat 5-7 Απριλίου 2022 στην Εθνική…

  01/04/2022
  libkey
  Η INTEROPTICS συμμετέχει ως χορηγός στο Fiesole Retreat που θα διεξαχθεί το διάστημα 5-7 Απριλίου στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος-ΚΠΙΣΝ. Το Fiesole Retreat είναι ένα forum διερεύνησης των ψηφιακών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι…

  Παρουσίαση του Ψηφιακού Αποθετηρίου Ιστορίας Δήμου…

  28/03/2022
  libkey
  Ένα έργο κεφαλαιώδους σημασίας για την ανάδειξη της πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς του τόπου παρουσιάζεται από τον Δήμο Σαρωνικού και το ΝΠΔΔ Αριστόδικος μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων, το επόμενο Σάββατο 2 Απριλίου, ώρα 18:00,…

  Μαγνητοσκόπηση παρουσίασης από την Clarivate…

  21/03/2022
  libkey
  Μαγνητοσκόπηση παρουσίασης από την Clarivate Analytics: Τι ιστορίες μπορούν να πουν τα δεδομένα πνευματικής ιδιοκτησίας: Ξεκλείδωμα πληροφοριών από δεδομένα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εμπορικών σημάτων και δικαστικών αγωγών Πρόσφατα, η…

  Οι πελάτες μας

  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt

   Επικοινωνήστε μαζί μας