Έλλης 1 - Δάφνη, Αθήνα ΤΚ 17235
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00
 • Image Alt
  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  Αποκτήστε τώρα τα εργαλεία που χρειάζεται η βιβλιοθήκη σας

  Μέσω προηγμένων τεχνολογικών λύσεων, η INTEROPTICS δίνει τη δυνατότητα στις βιβλιοθήκες να καλύψουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

 • Image Alt
  Αποθετήρια - Ψηφιακές συλλογές

  Δημιουργήστε τις δικές σας ψηφιακές συλλογές

  Image ALT

  Συνδρομητικά
  Προϊόντα

  Ηλεκτρονικές
  Βάσεις Δεδομένων

  Οι επιστημονικές βάσεις δεδομένων είναι οργανωμένες ψηφιακές συλλογές δημοσιευμένων  επιστημονικών, ακαδημαϊκών ή επαγγελματικού επιπέδου βιβλιογραφιών, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων περιοδικών και εφημερίδων,  πρακτικά συνεδρίων και εκθέσεων, κυβερνητικών και νομικών δημοσιεύσεων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, βιβλίων, στατιστικών, κ.λπ.  Επίσης, μπορεί να ενσωματώνουν και εργαλεία αλλά και οπτικοασκουστικό υλικό.

  Ηλεκτρονικά
  Επιστημονικά Περιοδικά

  H INTEROPTICS εξυπηρετεί τους πελάτες της κυρίως ακαδημαϊκά ιδρύματα, μεγάλες εταιρείες, αλλά και κρατικούς φορείς, αναλαμβάνοντας ολόκληρο τον κύκλο διάρκειας της συνδρομής σε επιστημονικά περιοδικά, από την λήψη παραγγελιών  την επεξεργασία μέχρι τη χρέωση.

  Έντυπα
  Επιστημονικά Περιοδικά

  Χάρη στις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με χιλιάδες εκδότες σε όλο τον κόσμο, η INTEROPTICS αναλαμβάνει να παραγγείλει για λογαριασμό σας όλα όσα θέλετε και χρειάζεστε από έγκριτα διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά, εφημερίδες, ηλεκτρονικές πηγές και αναλαμβάνει να διαχειριστεί τον πλήρη κύκλο διάρκειας των συνδρομών.

  Ηλεκτρονικά
  Επιστημονικά Βιβλία

  Η INTEROPTICS δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ξενόγλωσσων ηλεκτρονικών επιστημονικών βιβλίων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και κέντρων πληροφόρησης.

  Έντυπα Επιστημονικά & Ακαδημαϊκά Βιβλία

  Η INTEROPTICS δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ξενόγλωσσων και ελληνικών έντυπων επιστημονικών βιβλίων και βιβλίων διδασκαλίας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και κέντρων πληροφόρησης.

  Image ALT

  Εργαλεία
  και Συστήματα

  Ανίχνευση
  Λογοκλοπής

  TURNITIN: Το Turnitin χρησιμοποιείται σε πάνω από 15.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, 1,6 εκατομμύρια καθηγητές και 26 εκατομμύρια φοιτητές παγκοσμίως. Η τεράστια βάση δεδομένων του Turnitin με το περιεχόμενο της οποίας συγκρίνεται η εργασία του φοιτητή περιλαμβάνει: 70+ δισεκατομμύρια ιστοσελίδες, 1+ δισεκατομμύριο εργασίες φοιτητών, 150+ εκατομμύρια άρθρα από ακαδημαϊκά βιβλία και εκδόσεις σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους παγκοσμίως εκδοτικούς οίκους. Όμως το Turnitin είναι κάτι παραπάνω από το κορυφαίο παγκοσμίως λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής. Έτσι εκτός από την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για ακαδημαϊκή ακεραιότητα, η βελτίωση της ικανότητας συγγραφής μιας εργασίας οποιουδήποτε επιπέδου εκ μέρους των φοιτητών καθίσταται επιτακτική. Προκειμένου να καλύψει την ανάγκη αυτή το Turnitin δίνει την δυνατότητα στον καθηγητή να σχολιάζει και να βαθμολογεί online τις εργασίες των φοιτητών του, χρησιμοποιώντας μια σειρά από έξυπνα εργαλεία. Διασυνδέεται επίσης με μια σειρά από Learning Management Systems όπως Moodle, Blackboard, Open Eclass, κ.α.

  Ενοποιημένη Αναζήτηση Περιεχομένου

  Η INTEROPTICS προσφέρει λύσεις ενοποιημένων αναζητήσεων, ώστε οι χρήστες να έχουν την δυνατότητα, μέσω ενός και μόνου μηχανισμού αναζήτησης, να ερευνούν στις ηλεκτρονικές πηγές που διαθέτει η βιβλιοθήκη κάθε ιδρύματος.

  Υπηρεσίες Απομακρυσμένης Πρόσβασης σε Πηγές

  Η απομακρυσμένη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές από τους  χρήστες γίνεται πλέον απλά και με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το πού και πότε αναζητούν

  Πλατφόρμα Περιήγησης Ηλεκτρονικών Περιοδικών

  Το Browzine/Libkey είναι μια πλατφόρμα περιήγησης επιστημονικών περιοδικών που χρησιμοποιείται από τους φοιτητές και τους ερευνητές, ως ένα σύγχρονο εργαλείο ανακάλυψης των ηλεκτρονικών πηγών μιας ακαδημαϊκής βιβλιοθήκης.

  Gradescope-Βαθμολόγηση & Feedback Εργασιών


  grade

  GRADESCOPE: Το Gradescope σας βοηθά να διαχειρίζεστε και να βαθμολογείτε απρόσκοπτα όλες τις εργασίες, είτε γίνονται διαδικτυακά είτε στην τάξη. Εξοικονομήστε χρόνο βαθμολόγησης και αποκτήστε μια σαφή εικόνα για το πώς τα πηγαίνουν οι μαθητές σας.

  Image ALT

  Υπηρεσίες
  και Τηλεκπαίδευση

  Ψηφιακά Αποθετήρια & Αρχειακές Συλλογές

  Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ψηφιοποίησης και ανάδειξης πολιτιστικού και άλλου αρχειακού περιεχομένου μέσω της πλατφόρμας ψηφιακών αποθετηρίων ReasonableGraph. 

  https://reasonablegraph.org/

  Ολοκληρωμένα Συστήματα Βιβλιοθηκών-ILS Koha

  Αναλαμβάνουμε έργα μετάπτωσης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης και υποστήριξης Koha. H INTEROPTICS περιλαμβάνεται στον  κατάλογο της διεθνούς κοινότητας Koha με τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας, υποστήριξης και ανάπτυξης Koha.

  Δημιουργία Ηλεκτρονικών Επιστημονικών Περιοδικών

  Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά περιοδικά στηρίζονται σε ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης και δημοσίευσης του περιεχομένου τους. Ένα τέτοιο σύστημα είναι το OJS (Open Journal System), ανοικτού λογισμικού, που υποστηρίζει η INTEROPTICS.

  Δημιουργία
  Εφαρμογών Διαδικτύου

  H INTEROPTICS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας διαδικτυακών τόπων, ηλεκτρονικών καταστημάτων  και διαδικτυακών εφαρμογών που σχετίζονται με βάσεις δεδομένων, για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν και να βελτιστοποιήσουν την παρουσία τους στο Διαδίκτυο.

  Απομακρυσμένη Εκπαίδευση &
  Ηλεκτρονικές Εξετάσεις

  Η INTEROPTICS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεκπαίδευσης και λύσεις απομακρυσμένων εξετάσεων, καθώς είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του Open eclass, εφαρμογή που έχει αναπτύξει το Ελληνικό Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο GUnet.

  Beautiful Image
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

  Αποκτήστε εύκολα τις έντυπες και ηλεκτρονικές συνδρομές σας

  Η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει και θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της συνδρομής σας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ & ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΑ

  Οργανώστε και αναδείξτε τις συλλογές και τα σπάνια αρχεία σας

  H INTEROPTICS σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Altsol, παρέχει αξιόπιστα και ολοκληρωμένα συστήματα βιβλιοθηκών (ILS), καθώς και συστήματα διαχείρισης αρχείων και μουσειακών αποθετηρίων, βασισμένα σε ανοικτά πρότυπα και λογισμικά όπως το ILS KOHA, και οι πλατφόρμες ReasonableGraph, DCPACE και ATOM. 

  Kορυφαία προϊόντα

  ProQuest One Academic

  ProQuest One Academic

  Για πρώτη φορά, η βιβλιοθήκη μπορεί να έχει πρόσβαση στη μεγαλύτερη συλλογή διατριβών, περιοδικών, ηλεκτρονικών βιβλίων, βίντεο, ειδήσεων, και πρωτογενών πηγών στον κόσμο, κάτω από ένα ενιαίο σύστημα. Τέσσερα βασικά διεπιστημονικά προϊόντα, που μπορούν να αναζητηθούν από κοινού στην πλατφόρμα, παρέχοντας ενοποιημένη πρόσβαση σε περιοδικά, ebooks, διατριβές, ειδήσεις και βίντεο.

  Browzine/Libkey

  Browzine/Libkey

  Πλατφόρμα περιήγησης επιστημονικών περιοδικών, που χρησιμοποιείται από φοιτητές και ερευνητές, ως σύγχρονο εργαλείο ανακάλυψης των ηλεκτρονικών πηγών μιας ακαδημαϊκής βιβλιοθήκης. Παράλληλα, μπορεί να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σε περιοδικά, να αποστέλλει ειδοποιήσεις όταν τα νέα τεύχη δημοσιεύονται σε αυτά και φυσικά να συνδέεται με πλήρες κείμενο οπουδήποτε μπορεί αυτό βρίσκεται.

  Turnitin

  Turnitin

  Το κορυφαίο παγκοσμίως λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής. Χρησιμοποιείται από: πάνω από 16.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, 1,6 εκ. καθηγητές και 26 εκ. φοιτητές. Μια βάση δεδομένων, με το περιεχόμενο της οποίας συγκρίνεται η εργασία του φοιτητή, περιλαμβάνει δισεκατομύρια ιστοσελίδες, επιστημονικό υλικό που δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμο στο Διαδίκτυο καθώς και έναν τεράστιο αριθμό εργασιών φοιτητών.

  EZproxy

  EZproxy

  Το λογισμικό πρόσβασης και πιστοποίησης EZproxy βοηθά τους χρήστες σας να απλοποιήσουν την ερευνητική τους διαδικασία μειώνοντας τον αριθμό των ονομάτων χρήστη και των κωδικών πρόσβασης που χρειάζονται. Με μία μόνο σύνδεση, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα διαπιστευτήρια που έχουν εκδοθεί από τη βιβλιοθήκη, η πρόσβαση σε υλικό βιβλιοθήκης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

  Σουϊτα Προϊόντων Elsevier ClininalKey®<br>ClinicalKey® Flex, ClinicalKey® for Student, ClinicalKey® for Nursing

  Σουϊτα Προϊόντων Elsevier ClininalKey®
  ClinicalKey® Flex, ClinicalKey® for Student, ClinicalKey® for Nursing

  Ισχυρό, οικονομικά αποδοτικό εργαλείο. Υποστηρίζει ανάγκες πληροφοριών στο φάσμα των ιατρικά παρεχόμενων υπηρεσιών σας. Προσφέρει γνώση σε βάθος, όλα από μία ενιαία πηγή.

  Επιτρέπει σε γιατρούς τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών, παρέχοντας γρήγορες, αξιόπιστες απαντήσεις στα σημεία παροχής κλινικής φροντίδας.

  Εξοπλίζει ιατρικό προσωπικό και φοιτητές με γνώσεις που χρειάζονται.

  Παρέχει σε νοσηλευτές απαντήσεις για αποτελεσματική υλοποίηση σχεδίων θεραπεία.

  Clarivate InCites™ Benchmarking and Analytics

  Clarivate InCites™ Benchmarking and Analytics

  Προσαρμοσμένο, εργαλείο αξιολόγησης έρευνας που συμβάλλει στη διαμόρφωση της ερευνητικής στρατηγικής ενός ιδρύματος.

  Δυνατότητα ανάλυσης ερευνητικής παραγωγικότητας ιδρυμάτων, ενώ είναι εφικτή η παρακολούθηση δραστηριότητας συνεργασίας μεταξύ ερευνητών και η ανάδειξη των σημαντικών ερευνητών κάθε ιδρύματος.

  Επιτρέπει σε ακαδημαϊκά, ερευνητικά ιδρύματα να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να ανακαλύψουν τομείς ερευνητικών ευκαιριών. Βασίζεται στα συνεπή, ακριβή και πλήρη μεταδεδομένα δημοσιεύσεων που περιλαμβάνει η Web of Science Core Collection.  

  Παρέχει αντικειμενικούς και αξιόπιστους δείκτες για να λάβετε αποφάσεις σχετικά με τα ερευνητικά σας προγράμματα.

  Journal Of Visulized Experiments

  Journal Of Visulized Experiments

  Αποτελεί απαραίτητο πόρο για επιστήμονες στον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία. Μαγνητοσκοπημένα στα κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα του κόσμου, τα 14.000+ βίντεο JoVE ζωντανεύουν τις περίπλοκες λεπτομέρειες πειραμάτων αιχμής που επιτρέπουν την αποτελεσματική μάθηση και την αναπαραγωγή νέων ερευνητικών μεθόδων και τεχνολογιών. Τα εκπαιδευτικά βίντεο JoVE ενισχύουν την αποτελεσματική διδασκαλία των φυσικών εννοιών και των εργαστηριακών μεθόδων σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα.

  Επιτρέπουν τη γρήγορη και σε βάθος κατανόηση σύνθετων θεμάτων STEM και υποστηρίζουν καινοτόμες πρωτοβουλίες διδασκαλίας.

  IBM Micromedex with Watson

  IBM Micromedex with Watson

  Mε μηχανισμό τεχνητής νοημοσύνης, η πλατφόρμα IBM Micromedex with Watson παρέχει κρίσιμες πληροφορίες για φάρμακα και εργαλεία για τη βελτίωση της ασφάλειας των ασθενών. Δίνει απαντήσεις σε βάθος για εκτεταμένο σχεδιασμό διαχείρισης ασθενειών και πάθησεων. Περιλαμβάνει επίσης διευρυμένα σενάρια φαμακευτικών αλληλεπιδράσεων και συμβατότητας IV για πλήρη αξιολόγηση κάθε περίπτωσης ασθενή.

  Δίνει αποδεικτικά στοιχεία για την αξιολόγηση ευρειών  εκτιμήσεων για περιπτώσεις και πολύπλοκα κλινικά σενάρια.  Περιλαμβάνει επίσης ολοκληρωμένες πληροφορίες φαρμάκων για νεογνά και παιδιατρικά στοιχεία.

  Η Statista είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στατιστικών και δεδομένων αγοράς στον κόσμο, δημοφιλής επειδή ταιριάζει τόσο καλά στον σημερινό τρόπο εργασίας.  Μπορείτε να φανταστείτε μια μηχανή αναζήτησης που φτάνει μόνο σε έγκυρες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε στατιστικές, παρουσιάσεις, δεδομένα , γραφήματα, reports και πολλά άλλα τα οποία  μπορείτε να συμπεριλάβετε στις εργασίες σας και στην έρευνα σας γενικότερα , απλά, με μερικά μόνο κλικ. Όλο το περιεχόμενο εμφανίζεται με περιεκτικό τρόπο και η πλατφόρμα επιτρέπει μια διαισθητική πλοήγηση για να εστιάζετε στην έρευνά σας και σε τίποτα άλλο. Η Statista επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια στατιστικά στοιχεία, προβλέψεις, φακέλους, εκθέσεις και infographics και τη δική τους έρευνα για 80.000 θέματα από από 22.500 και πλέον πηγές.

  Τα ποιοτικά δεδομένα μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτηθούν, απαιτώντας ατελείωτες ώρες έρευνας και προσπάθειας.  H Αudit Analytics πρσφέρει περισσότερες από 50 βάσεις δεδομένων που περιέχουν εξαιρετικά ακριβή, περιεκτικά, κανονικοποιημένα και δομημένα audit & regulatory δεδομένα.  Για δύο δεκαετίες, οι μοναδικές και καινοτόμες αυτές βάσεις δεδομένων έχουν προωθήσει την αρχειακή έρευνα, επεκτείνοντας το σώμα της γνώσης και συνεισφέροντας αμέτρητα στην ακαδημαϊκή βιβλιογραφία. Η ακαδημαϊκή συνδρομή παρέχει απεριόριστη πρόσβαση για εφαρμογές έρευνας και διδασκαλίας. Η πρόσβαση στα δεδομένα είναι διαθέσιμη μέσω του WRDS και μέσω του ιστότοπου AuditAnalytics.com. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια διαδικτυακή περιήγηση στα δεδομένα:  Audit + Compliance module, Accounting + Oversight module, Corporate + Legal module, Europe module.

  +

  Πελάτες

  +

  Παραγγελίες / έτος

  +

  Συνδρομές / έτος

  +

  Έργα / έτος

  Τελευταία νέα

  04/07/2022
  libkey

  Αναδρομική καταλογογράφηση στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική…

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του έργου της αναδρομικής καταλογογράφησης 4.500 τόμων της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Χίου “Κοραής”. Το έργο αφορούσε σπάνιο και πολύτιμο υλικό που διαθέτει η βιβλιοθήκη και προέρχεται από τη Συλλογή του Αδαμαντίου Κοραή αλλά και άλλων πολύ σημαντικών δωρητών της…
  19/05/2022
  libkey

  Δημιουργία ψηφιακού αποθετηρίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη…

  Η INTEROPTICS σε συνεργασία με την ομάδα του ReasonableGraph με χαρά ολοκλήρωσε το έργο της δημιουργίας ψηφιακού αποθετηρίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας. "Το αποθετήριο περιλαμβάνει 8.757 τεύχη από 49 τίτλους τοπικών κυρίως εφημερίδων και περιοδικών, όπως: Πανευβοϊκόν Βήμα, Εύριπος, Ευβοϊκός Κήρυξ, Παλίρροια κλπ. Το κοινό έχει τη…

  Σε έξαρση λογοκλοπή και εμπορία εργασιών στα ΑΕΙ

  03/04/2022
  libkey
  Φροντιστήρια, μεμονωμένοι καθηγητές, σύμβουλοι, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακόμα και μέσα στον χώρο των πανεπιστημιακών κάμπους με αφίσες, διαφημίσεις και συνεχείς οχλήσεις στους φοιτητές. Τη λογοκλοπή οι νόμοι της χώρας την κρίνουν ως…

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για συνδρομητές Elsevier Reaxys: A new Reaxys toolkit…

  28/03/2022
  libkey
  Για την καλύτερη υποστήριξη των τελικών χρηστών της βάσης Reaxys στο ιδρύμά σας, ο Elsevier δημιούργησε μια εργαλειοθήκη προσβάσιμη κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που θα βρείτε στην ανακοίνωση που ακολουθεί. Η εργαλειοθήκη είναι ένας…

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για συνδρομητές Elsevier Embase: A new Embase toolkit…

  28/03/2022
  libkey
  Για την καλύτερη υποστήριξη των τελικών χρηστών της βάσης Embase στο ιδρύμά σας, ο Elsevier δημιούργησε μια εργαλειοθήκη προσβάσιμη κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που θα βρείτε στην ανακοίνωση που ακολουθεί. Η εργαλειοθήκη είναι ένας ζωντανός…

  Εγκατάσταση KOHA στα Εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή

  16/03/2022
  libkey
  Η INTEROPTICS σε συνεργασία με την ομάδα του ReasonableGraph ανέλαβε και ολοκλήρωσε το έργο της αναβάθμισης του KOHA της Βιβλιοθήκης των Εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή, προσφέροντας παράλληλα και υπηρεσίες υποστήριξης.

  Εγκατάσταση KOHA στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

  28/02/2022
  pafos
  Η INTEROPTICS σε συνεργασία με την ομάδα του ReasonableGraph με χαρά υποδέχεται στην κοινότητα των Βιβλιοθηκών KOHA τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. Το συγκεκριμένο έργο περιλάμβανε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του…

  Εκδηλώσεις

  04/04/2022
  libkey

  Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ψηφιακού Αποθετηρίου…

  Το Ψηφιακό Αποθετήριο Ιστορίας Δήμου Σαρωνικού παρουσιάσθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου, στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου σε μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους πολίτες, επιστήμονες, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας. Στόχος της εκδήλωσης, που…
  01/04/2022
  libkey

  Συνέδριο Fiesole Retreat 5-7 Απριλίου 2022 στην Εθνική…

  Η INTEROPTICS συμμετέχει ως χορηγός στο Fiesole Retreat που θα διεξαχθεί το διάστημα 5-7 Απριλίου στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος-ΚΠΙΣΝ. Το Fiesole Retreat είναι ένα forum διερεύνησης των ψηφιακών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι βιβλιοθήκες, τα ερευνητικά ιδρύματα, οι εκδοτικοί οίκοι και άλλοι εταίροι στα πεδία της έρευνας, της εκπαίδευσης,…

  Παρουσίαση του Ψηφιακού Αποθετηρίου Ιστορίας Δήμου…

  28/03/2022
  libkey
  Ένα έργο κεφαλαιώδους σημασίας για την ανάδειξη της πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς του τόπου παρουσιάζεται από τον Δήμο Σαρωνικού και το ΝΠΔΔ Αριστόδικος μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων, το επόμενο Σάββατο 2 Απριλίου, ώρα 18:00,…

  Μαγνητοσκόπηση παρουσίασης από την Clarivate…

  21/03/2022
  libkey
  Μαγνητοσκόπηση παρουσίασης από την Clarivate Analytics: Τι ιστορίες μπορούν να πουν τα δεδομένα πνευματικής ιδιοκτησίας: Ξεκλείδωμα πληροφοριών από δεδομένα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εμπορικών σημάτων και δικαστικών αγωγών Πρόσφατα, η…

  ProQuest Dissertations & Theses Global: Εκεί όπου οι…

  11/03/2022
  libkey
  ProQuest Dissertations & Theses Global: Εκεί όπου οι ανακαλύψεις του χθες, επηρεάζουν τις παγκόσμιες καινοτομίες του αύριο.​ Στα πλαίσια του δίμηνου προγράμματος ενημέρωσης για τα οφέλη της βάσης ProQuest Dissertations & Theses Global,…

  WEBINAR - Beyond OpenURL-Improving Linking with LibKey

  03/03/2022
  libkey
  Η πρόσβαση στο περιεχόμενο πρέπει να είναι εύκολη. Ωστόσο, είκοσι χρόνια μελέτης των link resolvers έχουν δείξει πώς οι φοιτητές και οι καθηγητές θεωρούν ότι η χρήση τους δημιουργεί σύγχυση, είναι χρονοβόρα και απογοητευτική: πάρα πολλά…

  Οι πελάτες μας

  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt
  • Image Alt

   Επικοινωνήστε μαζί μας